Tuga i depresija slavnog glumca

Celebrity Show Time

Slavni glumac, zapušten je i u depresiji. Nekada je zavodio najljepše glumice Hollywooda, a danas ne može doći do spoja.

Ben Affleck tokom razvoda prolazi kroz veoma težak period, a jos uvijek ga često viđaju sa bivšom suprugom Jennifer Garner, sa kojom ima četvero djece. Tabloidi pišu kako je razlog tome taj, što Ben ne može naći novu djevojku. Niko ne želi hodati sa Affleckom i preuzeti sav teret koji s tim dolazi, pa je to najveći razlog njegove tuge i depresije.

Nada da će spasiti brak sa Jennifer ga je napustila, a oko njegovog ljubavnog života se angažovao i njegov najbolji prijatelj Matt Damon. Nažalost ni Damonu ne uspijeva da ugovori neki dobar spoj za Afflecka. On i teret koji nosi njegova prošlost, dame jednostavno ne zanima.

„Ben je trenutno u totalnom haosu, radi previše i izgleda jako loše“, rekao je izvor koji se tabloidima i rapričao o ljubavnom životu slavnog glumca.

Ne zaboravimo da je ovaj slavni glumački par razvod najavio u junu prošle godine, nakon što je Ben prevario Jennifer, ni manje ni više nego sa dadiljom njihove djece. Garnerova je odlučila da oprosti prevaru, ali ta odluka nije bila dugog vijeka.