No Rules se vraća s jasnim stavom, porukom i britkim muziciranjem

Muzika - regija Muzika BiH Show Time

Spona Music predstavlja novi, peti studijski album grupe No Rules ‘’Vučji blues” – žestoki, nabrijani, punokrvni rock-blues s izvrsnim riffovima, još boljim tekstovima, odličnom dinamikom i vrhunskim glazbenicima!

Izvorno tuzlanski bend No Rules je, u novoj bosansko – slovenskoj postavi, snimanje novog albuma započeo u vrijeme korone, kad je urađeno šest pjesama, a početkom 2023. su snimili još četiri i zaokružili cjelinu.

Zvuk “Vučjeg bluesa” je i dalje utemeljen korijenima rhythm & blues-a, koji se provlači kroz cijeli album baziran na gitarskim r’n’r riffovima, s pjesmama u bržem i sporijem boogie ritmu pa čak i s primjesom country stila na pjesmi “Furije”. Autor muzike, tekstova i aranžmana svih pjesama na albumu je Goran Čampara.
‘’No Rules je jedan od najvažnijih sastava u regiji, uz čiju muziku ide žanrovski termin garage, iako oni svoju varijantu garage rocka kombiniraju s rhythm and bluesom, ali ne ponekad i s drugim srodnim žanrovskim formama’’ tvrdi poznati beogradski rock kritičar Branimir A. Lokner.

Lider, pjevač, gitarist i autor Goran Čampara-Čampi već neko vrijeme živi u Ljubljani, gdje je ne samo nastavio kontinuitet svog benda, nego je iskoristio i povoljnije prilike za muzičko djelovanje zbog kojih bi No Rules na neki način mogao računati na novi razvoj svoje karijere.

1. NE MOGU DA ZABORAVIM 2. ISTRESI TO 3. BAR NEŠTO 4. KO TE DIRA NERVIRA
5. LUD LUD 6. PAKAO JE S TOBOM 7. NIJE DOVOLJNO 8. FURIJE 9. VOZ DUHOVA
10. VUČJI BLUES