Parni valjak ide dalje – odabran je novi pjevač

Muzika - regija Nova ploča Show Time

Nastavljamo dalje – poručuje Parni valjak. Nakon nekoliko mjeseci iščekivanja i nagađanja o nastavku rada s novim pjevačem, singl “Moja glava, moja pravila” je jasna najava kontinuiteta te otkriva odluku o izboru osobe za mikrofonom.

Iako se neko vrijeme špekuliralo da bi nasljednik Akija Rahimovskog mogao biti njegov sin Kiki Rahimovski, bend se konačno odlučio za Igora Drvenkara.

Mladi vokalist se smatra jednim od najboljih u svojoj generaciji, oduševljavajući svojim izvedbama u TV showu A-strana te u mjuziklima “Ljepotica i zvijer” i “Jesus Christ Superstar”.

Zamislite situaciju da se iz publike odjednom nađete na bini, uz najveći bend na ovim prostorima. Svako jutro se štipam kako bih se uvjerio da ovo nije neki san i svjestan sam odgovornosti koju ova ulogu nosi, – Igorov je komentar.

Prelomili smo svoje dileme, nastavljamo dalje, jer bez sviranja nemamo svrhu. Aki će duhom uvijek biti prisutan u nama, a u Igoru smo prepoznali izvrsnog čovjeka s kojim krećemo u novu avanturu, objavio je bend uz jučerašnju premijeru nove pjesme i spota “Moja glava, moja pravila” autora Huseina Hasanefendića Husa i u režiji zagrebačkog fotografa i redatelja Dinka Čvorića – Doringa.