Rock Your Identity! Rock shop BiH 

GPS za dušu Lifestyle Magazin Metropol Muzika BiH Samo urbano

Rock Shop BiH je specijalizovana internet prodavnica za sve poklonike “R’N’R & Heavy” muzičkog i vizuelnog identiteta.

Mala a agilna kompanija Rock Shop bavi se dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom odjeće i drugih artikala tematski vezanih prvenstveno za muziku i muzičke bendove, ali i za druge vidove umjetnosti.

U ponudi se izdvaja širok izbor visokokvalitetnih majica i drugih odjevnih predmeta s motivima legendarnih muzičkih grupa i pojedinaca koji su obilježili živote više generacija u proteklih sedam decenija.

No, budući da je nemoguće predvidjeti svek sklonosti rock fanova, Rock Shop izrađuje odjeću i suvenire s motivima po želji svakog kupca.

Print na majice radi se s najsavremenijom digitalnom štampom na vrhunski kvalitetnim pamučnim majicama evropskih i američkih proizvođača.

Zašto Rock lifestyle?

Rock je živ! Vi i mi to znamo i zato ga njegujemo i svojim aktivnostima želimo da ga održimo, popularišemo, promovišemo, rasplamsamo. S tom idejom je i nastao Rock Shop BiH – da ljudima koji se identifikuju s ovim muzičkim pravcem i stilom života omogući kreiranje i ostvarenje željenog imidža.

Važno je istaknuti da su nosioci ideje cijelog projekta iskusni dugogodišnji muzičari, modni i grafički dizajneri i promoteri ovakvog stila života.

Kada te život baca okolo i vozi rolerkosterom gore-dolje, sigurno je vrijeme za dobru muziku, protuotrov za ludilo našeg vremena, praćenu odgovarajućim stilom odijevanja.

Imaš Rock Shop BiH da ti pomogne pronaći svoj identitet!

Idi odmah na www.rockshop.ba ili kontaktiraj na shop Viber / WhatsApp broj: 062 597 100