OK Fest Karavan na šestoj stanici u Doboju

Muzika BiH Show Time

OK team nastavlja putovanje sa Nektar OK Fest karavanom i u saradnji sa Centrom za kulturu i obrazovanje Doboj novi program će biti priređen 9. i 10. decembra.

Putujući festivalski sadržaj prvoga dana otvara foto izložba ’’OK Fest retrospektiva“, autora Vedrana Ševčuka i Marka Risitića, a večernjem dijelu programa u Centru za kulturu i obrazovanje Doboj nastupa bend Sopot u akustičnoj verziji. Posebno je zanimljivo da poznati banjalučkoi dub etno sastav izvodi koncert poslije duge pauze.

U četvrtak, 10. decembra, dobojska publika će vidjeti filmove ’’Tusta“ režisera Andreja Korovljeva i ’’Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“ Mladena Matičevića, a projekcije počinju u 18 sati.

Doboj je šesta stanica na putu Nektar OK Fest karavana i putovanje se nastavlja tokom decembra, te će uskoro biti poznat raspored novih programa.

Nenad Marić, alias Kralj Čačka u okviru Nektar OK Fest karavana nastupio je u Foči i Trebinju i tom prilikom nije krio zadovoljstvo zbog učešća u projektu: ’’OK Fest karavan je mali prozor svetla slobode u ovom trenutku i na tome samo mogu biti zahvalan. Što više ovakvih događaja poželjno je“