I OK Fest prebačen na 2021. uz veliki dodatak – Apocalyptica i Asian Dub Foundation

Koncerti Muzika - regija Muzika - svijet Show Time

Dragi OK festovci, nažalost nakon odluke Republičkog štaba za varedne situacije koja je upravo donesena, primorani smo da ovogodišnje sedmo po redu izdanje Nektar OK Festa 2020, prolongiramo za narednu 2021. godinu, u terminu 16.-18. juli.

“U dogovoru s izvođačima i ostalim učesnicima programa, potvrđeni su datumi festivala za narednu godinu, i to 16/17/18 juli 2021. godine, kao i lineup na tri festivalska stagea, a na kojem će nastupiti sjajna svjetska i regionalna imena”, objavila je direkcija festivala.

Dakle, najveća ”korist” od prolongiranja OK Festa jeste u tome što je otvorena mogućnost nastupa internacionalnih zvijezda, koja je ove godine otpala. Organizator je već dogovorio dolazak Apocalyptice i Asian Dub Foundation i vodi pregovore s još nekim atraktivnim izvođačima, dok je potvrđen cjelokupni ovogodišnji regionalni line-up.

Svi OK paketi kupljeni u ovoj godini vrijede i za narednu godinu, a za one koji žele odustati otvorena je opcija povrata novca. Na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net uskoro će biti objavljeni detalji o načinu povrata novca ili ustupanja paketa drugim osobama.