OK DJ SET zaokružuje 72 sata neprekidne zabave na Tjentištu

Koncerti Muzika - regija Muzika BiH Show Time

Nakon objave reprezentativne selekcije regionalnih bendova za ovogodišnje izdanje od 14. do 16. 8., OK Fest predstavlja i drugi čin svog programa – izbor vodećih aktera regionalne elektronske scene.

Podsjetimo, na Jägermeister main stageu i Sensation OK stageu nastupaju Bajaga i instruktori, Goran Bare & Majke, Van Gogh, Urban & 4, Zoster, Hladno pivo, Ritam nereda, Buč Kesidi, TBF, Kanda Kodža i Nebojša, M.O.R.T., Repetitor, Love Hunters, Mortal Kombat, Who See, Atheist Rap, Marčelo i Napeti quintet te Mile Kekin.

Sada znamo i izvođače na OK Summer bini kraj najvećeg bazena na Balkanu, gdje će se događati dnevni programi, kao i tradicionalni OK After Party u OK kampu gdje publika u najboljoj atmosferi dočekuje najljepše zore na Tjentištu.

Prvog festivalskog dana, u petak 14. avgusta, za dnevnu, a onda i noćnu atmosferu na oba stagea zaduženi su svjetski poznati banjalučki DJ i producent Siniša Tamamović te Alexander G.

Dan poslije publiku će u okviru dnevnog programa zabavljati Mladen Tomić, Toni Juranović i Nebs Jack, a prva dvojica će kreirati i noćni OK After Party u OK kampu.

Finiš electro-pogona festivala, u nedjelju 16. 8., predvode Kristijan Molnar na OK Summeru te Marko Nastić i Petar Dundov na OK After Partyju.

Sve u svemu, Nektar OK Fest uz odlična imena regionale muzičke scene i ove godine na Tjentištu nudi kontinuirana 72 sata potpune zabave svih stilova.

Za vas su i dalje u ponudi OK kamp paketi  – paket III (kamp + ulaznica + prijevoz) po cijeni od 60 KM i paket OK kamp (kamp + ulaznica) koji košta 35 KM, a pored boravka u OK kampu u ponudi su i bungalovi Kampa Sutjeska po cijeni od 150 KM. Sve informacije nalaze se na zvaničnoj festivalskoj stranici https://www.okfest.net/#booking.

Fotografije: Tea Jagodić