Ferragosto Jam – stari termin, ograničene ulaznice i pojačan eksplozivni lineup

Koncerti Muzika - regija Show Time

Rock festival na Orahovačkom jezeru kao jedinu redukciju ima smanjenje broja ulaznica, ali zato je program proširen i petodnevnu silovitu ‘dostavu zvuka’ predvode urnebesni Let 3, Psihomodo pop, Krankvester, PipsChipc&Videoclips, Repetitor i još 20-ak atraktivnih izvođača iz regije.

Ferragosto JAM je dobio je zeleno svjetlo za održavanje festivala u svom originalnom terminu, od 5. do 9. kolovoza/avgusta 2020., ali će, zbog sigurnosti publike i izvođača, u pogonu biti samo jedna velika pozornica pored jezera.

To znači i smanjeni broj publike, no ne i smanjeni broj privlačnih izvođača.

Listu potvrđenih predvode šampioni burne zabave, Psihomodo pop, PipsChips & Videoclips, Let 3, Krankšvester i Repetitor, no ništa manje zabavno neće biti uz niz ostalih izvođača i mnogih imena nove atraktivne generacije.

Važne informacije za publiku glase: već kupljene festivalske ulaznice važeće su za ovo izdanje i preostali kontingent u prodaji je putem Entrio sustava po cijeni od 150kn.

Ulaznica omogućuje besplatno kampiranje na mjestima označenim kao festivalski kamp te autobusni prijevoz s kolodvora u Orahovici do jezera i nazad.

Organizator daje mogućnosti da se kupljene ulaznice iskoriste za festival iduće godine, ako vam tako više odgovara, ili da zatražite povrat novca zahtjevom na mail adresu reklamacije@entrio.hr najkasnije do 30. 6.

Evi ostalih potvrđenih izvođača na Ferragosto Jamu 2020:


Lovely Quinces
Jonathan
She Loves Pablo
Overflow
Atheist Rap
Mašinko
Mortal Kombat
Ajs Nigrutin
Svemirko
nemanja
ABOP
Buč Kesidi
Z++
Pocket Palma
Mark Mrakovčić
Crvi
Como Bluff
Babilonska
Dance Hard w. DJ Kneža