Finale ‘Pseće oluje’, jedinstvenog muzičkog projekta Damira Urbana

Muzika - regija Show Time

Damir Urban je sa svojom Četvorkom finalizirao svoju interesantnu zamisao o pjesmi koju su kolege muzičari, publika i njegov bend trebali uobličiti na predlošku demo verzije.

Tako je nastala ‘’Pseća oluja’’ predstavljena u 6 verzija!

Dok je publika na ideju uglavnom izražavala divljenja za ideju uz poruke ljubavi, Urban je o odazivu muzičara na svojim društvenim mrežama napisao: „Htjeli smo vas malo pogurati na posao, ispalo je da ste vi ‘spasili’ nas. Jer trud, talent, angažman, pažnja i ljepota kojima ste pristupili svojim izvedbama je zaista duboko dirljiva“.

Stvaranje ‘’Pseće oluje“ spojilo je gotovo 150 ljudi u jednu priču i svoje snimke su slali i amateri i poznati muzičari – Rade Šerbedžija i njegov kćer Milica, Amira Medunjanin, Frajle, Ivan Deček, Ante Gelo, Gina iz Detoura, obitelji Bratoš, Gretta, producent Antonin Šimić, saksofonista Stipe Mađor

Svi oni dali su svoju energiju pjesmi i stvorili čaroliju, koju možete doživjeti u službenoj verziji, koju potpisuje član Urbanove Četvorke, Sandi Bratonja, kao i u svim pojedinačnim odabranim miksevima.

Pseća Oluja – mix by Damir Urban – https://youtu.be/ykVZQf4XYJQ
Pseća oluja – mix by Saša Markovski – https://youtu.be/ySezMjrB3c8
Pseća oluja – mix by Luka Toman – https://youtu.be/Jw-HgGokGhI
Pseća oluja – mix by Marko Bradaschia – https://youtu.be/GteLjC0SPKM
Pseća oluja – mix by Tomislav Torjanac (sa vokalom Amire Medunjanin) – https://youtu.be/ElBRectDVGE