Dubioza kolektiv Quarantine Show uživo svakog ponedjeljka u 20:30

Koncerti Muzika - regija Muzika BiH Show Time

U pokušaju da nađemo način kako da prekratimo duge dane u samoizolaciji i učinimo ih zanimljivijim i sebi i drugima, odlučili smo da kreiramo Dubioza kolektiv Quarantine Show, objavio je danas popularni sastav.

Članovi benda žive u 3 države i 5 različitih gradova, ali se spojiti mogu virtuelno te tako i u ovoj situaciji (samo)izolacija ipak svirati koncerte.

Svaki od članova benda će svirati iz svojih domova u Sarajevu, Zenici, Puli, Murskoj Soboti i Trebinju, a publika će to moći pratiti uživo na bendovskom YouTube kanalu, Facebooku i ostalim socijalnim mrežama.

”Odlučili smo da svakog ponedjeljka od 20:30 sviramo po jedan set u trajanju od 20 minuta. Glasno i energično, baš onako kako su ljudi navikli od nas. Pozivamo vas da nam se pridružite. Ako već ne možemo da dođemo u vaš grad da vam sviramo – doći ćemo na vaše računare, tablete i mobilne telefone. Odvrnite svoje zvučnike do kraja, plešite, skačite i pjevajte sa nama. Ako se komšije budu bunile – pošaljite im link i pozovite ih da se pridruže”, poručuju članovi Dubioze.

Be Highirly…!