Nipplepeople terapeutskom seansom u Tvornici kulture otvorio regionalnu turneju

Koncerti Muzika - regija Show Time

U subotu 7. 3. elektro-pop dvojac Nipplepeople je na pozornici rasprodane zagrebačke Tvornice kulture izveo prvi koncert kojim otpočinje veliku regionalnu turneju.

Od prvih taktova raspjevali su i rasplesali publiku, a to im i nije bilo teško pošto je većina i došla radi čiste zabave uz taktove njihovih zaraznih melodija. Dok se muški dio dvojca zabavljao uz kompjutor, ženska maskirana polovica dojmljiva vokala svojim je performansom dominirala i osvajala naklonost prisutnih u dvorani.

Očekivano, najbolji odjek imaju sad već njihovi klasici, ”Frka” i ”Sutra”. Povremeno na pozornici pojavljuje se i plesač, neskrivena identiteta, a i muška polovina dvojca u nekoliko navrata kompjutor zamjeni gitarom.

Uglavnom publika je dobila energiju zbog koje je došla. Ne samo muzičku, nego i ogromnu dozu pozitivnog raspoloženja koja je prštala u ekploziji intenzivnih boja. Bila je to, možemo reći, prava terepautska seansa, poslije koje ni hladna noć na povratku doma više nije nelagodna.

A da to publika tako doživljava po cijeloj regiji pokazuje podatak da je već rasprodan koncert Nipplepeoplea 20. 3. u beogradskom Domu omladine.

Foto priča: Darko Marić