It’s only rock and roll – metalci najviše vole sex u automobilu

Glas.ba RTV Ljubav i sex Ludometar Zanimljivo

Zanimljivo istraživanje obavio je njujorški servis za prodaju ulaznica TickPick, a danas ga je objavio Loudersound.

Anketirano je 958 ljubitelja različitih muzičkih stilova o nekim osobnim sklonostima vezanim uz muziku i jedna od njih odnosila se na sex u automobilu.

Čak 65% svih ispitanika potvrdili su da su imali takvo iskustvo, no vrlo interesantna je njihova žanrovska struktura. Dakle, sex u autu najviše vole heavy metal fanovi, njih čak 75%, a daleko iza njih su oni koji slušaju klasični rock (26,7 %), dok su na dnu te liste ljubitelji country zvuka (9,9 %), electronic dance muzike (9,6 %) i jazza (6,4 %).

U vezi s ponašanjem u vožnji istraživanje otkriva da iskustvo sa bijesom dok voze najviše imaju rap fanovi, a poslije njih ljubitelji reggae muzike, dok najveću sklonost da malo više stisnu pedalu gasa imaju opet reperi, a slijede ljubitelji popa te klasičnog rocka.

Kao zanimljivost se navodi i istraživanje proizvođača seksualnih igračaka Love Honey iz 2016. godine, koje je otkrilo da je Glastonbury najpromiskuitetniji britanski festival.

Nastao godinu nakon znamenitog Woodstocka i potaknut hippie kulturom, open air festival nadomak istoimenog engleskog sela nastavio je, eto, i do današnjih dana tradiciju slobodne ljubavi.