Shakirin novi singl – A La La La La Long plagijat s dozvolom

Muzika - svijet Show Time

Kolumbijska latino pop zvijezda Shakira je zadnji album ”El Dorado” objavila 2017. i naredne godine ga predstavila na svjetskoj turneji, a po dosadašnjoj dinamici moguće je da u ovoj godini radi na novom.

No, ovih dana objavljeni singl ”Me Gusta” prije će biti da je urađen kao zagrijavanje za njezin skorašnji nastup na jednoj od najvećih svjetskih pozornica, na Super Bowl halftime showu na Hard Rock stadionu u Miamiu, gdje su se ranije pojavljivale najveće rock zvijezde kao The Who, Aerosmith, The Rolling Stones, Tom Petty i Bruce Springsteen.

Ovogodišnji show zakazan je za 2. 2. 2020. i uz Shakiru zvijezda večeri će biti Jennifer Lopez.

Pjesmu ”Me Gusta” za Shakiru je napisao (i s njom izvodi) Emmanuel Gazmey Santiago aka Anuel AA, nova portorikanska rap zvijezda i pionir latino trapa, koji je prošle godine dobio Billboard Latin Music Award za najboljeg novog izvođača.

Ključni dio broja je fraza “Sweat (A La La La La Long)” iz istoimene slavne reggae pjesme jamajčanske grupe Inner Circle i njen autor Ian Lewis je potpisan u Shakirinom ”Me Gusta”, dakle sigurno će dobiti dobar dio kolača od tantijema. To se zove plagijat s dozvolom i na obostranu korist.