Trump je tužan: izbacili ga iz popularnog filma ”Sam u kući 2”

Celebrity Ludometar Show Time Snimljeno

Filmski serijal ”Home Alone”, otkakao se pojavio 1990. godine, redovno se reprizira diljem svijeta u vrijeme novogodišnjih praznika.

Kanadska državna televizija CBC, međutim, izrezala je scene s današnjim liderom SAD-a Donaldom Trumpom u drugom nastavku “Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku” (1992.), što je on doživio emotivno, a temom su se pozabavili svjetski mediji.

Iako je glasnogovornik CBC-a objasnio da je iz 120-minutnog filma izrezano osam minuta kako bi se napravilo mjesta za reklame i da su promjene izvršene 2014. godine, prije nego je Trump izabran za predsjednika, što znači da nisu bile politički motivirane, američki predsjednik je razočaran:

“Pa i ja sam u ‘Sam u kući 2’. Mnogi ljudi to spominju svake godine, posebno za vrijeme praznika. Naročito djeca govore kako su me vidjela u filmu. Ne vide me na televiziji onako kako me vide u filmu. Bio je to dobar film i bio sam tada malo mlađi. I bila je čast to učiniti”.

Tih desetak sekundi Trumpovog pojavljivanja u popularnom filmu ni po čemu nisu upečatljivi, niti karakteristični za kontroverznog tajkuna i političara.

Dapače, minorni su prema njegovoj ulozi u spotu “Unfuck The World” grupe Prophets of Rage. Iz kojeg nije izbačen. I ima čak tridesetak sekundi svog prostora u kompilaciji kadrova koja izgleda itekako upečatljivo.