Energičnim nastupom Električnog orgazma zatvoren 12. Weekend Media Festival

Metropol Samo urbano

Dvanaesto izdanje Weekenda u Rovinju obilježilo je više od 5000 sudionika, uključujući više od 550 novinara te 350 studenata, a dodatni štih dali su mu Let3 na otvaranju i Električni orgazam u završnici.

Weekend se pobrinuo da posljednji dan festivala bude dostojno obilježen, pa su tako u duhu osamdesetih završni koncert održali apsolutni vladari novog vala – Električni orgazam.

Fantastičnim nastupom beogradske rock grupe, kojoj se bliži 40. rođendan, u subotu 21. 9. je završeno 12. izdanje Weekend Media Festivala.

TV Pink Rock and Play party- Elektricni orgazam (photo: Marko Dimic/PIXSELL)

”S legendama grupe Let 3 smo započeli ovogodišnju priču oko Weekenda, a završili smo je s fenomenalnim nastupom Električnog orgazma. I naše brojne DJ snage su najbolji Weekend u godini zarazili ludim ritmom do ranih jutarnjih sati. Sretni smo da smo i ovoga puta za sve sudionike iz komunikacijske industrije regije uspjeli osigurali nezaboravno iskustvo uz odličnu zabavu“, izjavio je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Weekend Media Festival je u 12. izdanju, tri dana trajanja, u Rovinju okupio više od 5000 sudionika, uključujući više od 550 novinara te 350 studenata.

Posjetitelji su u pet dvorana tako imali prilike sudjelovati na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje je održalo više od 150 zanimljivih govornika iz čitave regije i svijeta.

22.09.2019., Rovinj – TV Pink Rock and Play party- Elektricni orgazam, Piloti, DJ Slowhands i DJ Zex Photo: Marko Dimic/PIXSELL