Poznata lica otkrila tajni sastojak za savršenu večeru

Celebrity Coolinarka Metropol

Na našim prostorima dobro je poznato da je svaki obrok ukusniji što je društvo za stolom brojnije. Ova praksa pokazala se istinitom i sinoć, 6. 11., u sjajnoj atmosferi sarajevskog restorana “4 sobe gospođe Safije”, gdje su mnoga poznata lica javne scene Bosne i Hercegovine uživala u jedinstvenom gastro eventu.

Sponzorski tekst

Menu, posebno kreiran za ovu priliku, pripremio je poznati chef Miran Karić, koji je prisutne iznenadio i pripremanjem hrane uživo. Njegov posao je uveliko olakšao brend Somat koji se pobrinuo za možda i najvažniji sastojak, dobru atmosferu.

Povod koji je okupio odabrano društvo u kojem su se našli influenceri, blogeri i javne ličnosti među kojima su bili Adis Škaljo, Indira Kučuk Sorguč, Erna Saljević i brojni drugi, bio je predstavljanje novog i poboljšanog Somat Golda. Somat Gold tablete zahvaljujući snažnoj formuli s 12 funkcija otklanjaju čak i zagorene ostatke hrane bez potrebe za prednamakanjem posuđa. Nova i poboljšana Somat tehnologija kreirana od strane Henkelovih stručnjaka sa deep clean tehnologijom prodire duboko u tvrdokornu prljavštinu. Pored toga, tablete sada dolaze u foliji topivoj u vodi, pa je njihovo korištenje postalo nevjerovatno jednostavno. S druge strane, Somat Gold gel formula u jedinstvenoj boci s dva odjeljka omogućuje kombinaciju dvije djelotvorne formule za snažno čišćenje s novom tehnologijom dubinskog čišćenja.

Osim poboljšane formule, Somat je odlučio iznenaditi i dizajnom. Tako se Gold tablete sada nalaze u novom fleksibilnom pakovanju s praktičnim zatvaračem, koji olakšava otvaranje i ponovno zatvaranje.

Mnogo suđa nakon večere znači da se na jednom mjestu okupilo mnogo dragih ljudi, baš kao i na sinoćnjem sjajnom gastro eventu. Ali, mnogo posuđa poslije večere više nikom neće zadati glavobolju, upravo zahvaljujući inovativnim rješenjima koje je predstavio Somat Gold.