CMC, Mile Kekin

Rokerski CMC festival u Slavonskom Brodu okuplja 18 poznatih regionalnih izvođača

Muzika - regija Show Time

CMC televizija uz potporu Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada organizira 4. CMC 200 Slavonija fest koji će se održati unutar tvrđave Brod 30. i 31. 8. 2019. i headlineri su Prljavo kazalište i Mile Kekin.

Prva večer festivala nazvana je Rock maraton, prema nekadašnjem popularnom rock maratonu koji se održavao krajem 80-ih i početkom 90-ih godina u Slavonskom Brodu, a u ovom programu nastupaju crnogorski hip-hop duo Who See te neki od predstavnika novog milenijskog vala bendova, Mnogi Drugi, Orvel, BluVinil, Cloud 68 i Dusty Hats, da bi vrhunac večeri činio koncert Mileta Kekina sa bendom.

Druge večeri, u subotu 31. 8., publiku na tvrđavi Brod očekuje spektakl – headliner glavnog festivalskog dana je Prljavo kazalište koje je ove godine za 40. godišnjicu benda objavilo Blu-ray i dvostruko CD izdanje ”XL World Tour Finale, stadion Zagreb“, snimku koncerta održanog prošle godine na stadionu u Kranjčevićevoj. Prije nego što proslave 40. rođendan u Areni Zagreb, održat će veliki koncert i u Slavonskom Brodu.

Prije njih u revijalnom dijelu će se predstaviti još neka poznata imena regionalne scene: Davorin i Bogovići, Krle i Inspektori, Helem Nejse, Bang Bang, Flyer, Headoneast, Adastra, Ante Cash, Diogen i Komuna.

Svi izvođači brodskih koncerata će biti objavljeni i na festivalskom CD-u koji će se predstaviti prije održavanja festivala.