Tate Romanova

Novi na sceni: Tate Romanova, drive-pop (Split)

Muzika - regija Novi na sceni Show Time

Tate Romanova je drive-pop bend iz Splita. Okupili su se u ljeto prošle godine i krenuli sa radom na prvim autorskim pjesmama, te su već početkom 2019. snimili prvi dio debitantskog albuma u mostarskom studiju “Pavarotti”, a ovih dana objavili i premijerni singl.

Muziku i aranžman pjesme ”Prebrzo” potpisuju Šime Barbarić i Ante Jerončić, dok je Barbarić i autor teksta. Videospot je režirao je i montrirao Filip Kljakić, snimao Toni Mijač, dok je Igor Starčević zaslužan za vizualne efekte.

Posebno osvježenje projekta je osamnaestogodišnja pjevačica Sara Andrić, inače finalistica showa “RTL Zvijezde” i jedna od talentiranijih ženskih vokala nove generacije.

S njom su još u Tate Romanova gitarista Ante Jerončić, klavijaturista Zdeslav Klarić (Pips, Chips & Videoclips), Cyro Gastone (Justin’s Johnson) na bubnju i Mirko Rak (The Fogsellers) na bas gitari.

Agilan PR izdavačke kuće Street Pulse Music, koja će objaviti prvijenac splitskog sastava, ugledna i iskusna muzička ekipa u projektu, ugodna melodija – dovoljno je, dakle, argumenata da se mnogi mediji posvete obećavajućem izlasku ovog benda na scenu.

Tate Romanova, studio

1 razmišljanje na “Novi na sceni: Tate Romanova, drive-pop (Split)

Komentari su zatvoreni.