BangBang foto Nikola Knezevic

Bang Bang – vrlo uspješan presjek karijere na koncertu u Tvornici

Muzika - regija Show Time

Dobitnici Porina za najboljeg izvođača godine dokazali su kako njihova popularnost nije slučajna, održavši 1. 3. do sada svoj najveći samostalni koncert u ispunjenoj zagrebačkoj Tvornici kulture, što je završna potvrda da su na pravom putu.

U skoro dvosatnom nastupu, Bang Bang je priredio presjek karijere kroz pjesme s prvoog albuma “Bez obzira na sve” iz 2015. godine, ali i neke nove brojeve koji će biti dio novog albuma ”Superstar” koji će se pojaviti ove godine.

Publika u Tvornici energično je ispratila iznimne vokalne sposobnosti Lare Antić, gitarska umijeća Hrvoja Prskala i Ivana Havdića i ostatak ekipe, basistu Vedrana Kovačića-Belog, bubnjara Damira Medića i klavijaturistu Mihael Kurjančić, kao i goste – trubača Stipu Mađor-Božinovića, violinistu Marka Firsta i Sašu Antića koji je s Bang Bangom snimio pjesmu ”Kako stoje stvari”.

Zagrebački pop-rock bend je koncert zaključio pjesmom koja je “glavni krivac” za naziv benda, “Bang Bang” Nancy Sinatra, te novim brojem “Malo lažnog sjaja”, kojim počinju novo poglavlje, a sve je okom kamere zabilježio Nikola Knežević.