Andrea Bocelli & Ed Sheeran predstavili novi zajednički singl

Muzika - svijet Show Time

Nakon dirljivog dueta ”Fall On Me”, koji je otpjevao sa sinom Matteom, Bocelli je kao singl predstavio još jednu emotivnu baladu “Amo Soltanto Te” koja se našla na njegovom posljednjem studijskom albumu ””, objavljenom prethodne godine.

Pjesmu autorski potpisuju Ed Sheeran i njegov brat Matthew, a talijanski prijevod pripremio je Tiziano Ferro, no za singl je pripremljena i verzija na engleskom jeziku. Vrlo zanimljiv spot urađen je sa glumcima koji su igrali uloge Andree i Eda u dječjim godinama.

Ovo nije prvi put da su se ovi glazbenici zajedno zatekli u studiju. Prvu suradnju su ostvarili na pjesmi ”Perfect Symphony”, koja se našla na Sheeranovom albumu ”Divide”.

Inače, album ”Si“ je prvo studijsko izdanje Andree Bocellia s autorskim materijalom nakon 14 godina, a na njemu se pojavljuju brojna poznata imena i tu su, pored Sheerana, najzvučniji Dua Lipa i crossover zvijezda Josh Groban.

Uz veliki povratak Bocellija na scenu, fanovima njegove muzike preporučujemo i La musica del silenzio (The Music of Silence), upečatljivi biografski film iz 2017. godine koji je o slavnom tenoru snimio reditelj Michael Radford po noveli koju je napisao upravo pjevač o svom djetinjstvu i početku brilijantne karijere.

Music of Silence