Jonathan - Vojko V

Rock&Off nagrade: Jonathan, Vojko i Maajka zvijezde nominacija

Muzika - regija Show Time

Jonathan, indie rock bend iz Rijeke te splitski hip hop Bach, Vojko V, zvijezde su nominacija prvog izdanja hrvatske nagrade Rock&Off s čak 4 nominacije, a slijedi ih reper Edo Maajka s 3 nominacije u devet kategorija za koje su glasali novinari.

Rockerske snage brane Goran Bare & Majke i americana pop rock The Strange s dvije nominacije koliko imaju i pop bend Mangroove, elektro pop bend NipplePeople te multi-žanrovski Chui. Među kandidatima je bio i sarajevski bend Letu štuke s albumom ”Topla voda”, jer je njihov matični izdavač zagrebački Menart, ali ipak nisu dobili ni jednu nominaciju.

Među ukupno 140 kandidata u svim kategorijama, nominacije u devet kategorija izabrala su 64 novinara i medijska djelatnika iz 40 različitih vrsta medija. Oni će glasati i za dobitnike nagrada, čija imena ćemo saznati na svečanoj dodjeli nagrada Rock&Off, 31. 1. u Tvornici kulture, koja će biti začinjena dvosatnim koncertnim programom nagrađenih izvođača.

U izdvojenoj kategoriji ‘Nagrada publike’ devet je nominiranih kandidata – Chui, Edo Maajka, Elemental, Goran Bare & Majke, Jonathan, Kensington Lima, Mangroove, NipplePeople, Ogenj, Rezerve, The Strange, Valentino Bošković & TBF i Vojko V – a glasanje fanova će biti omogućeno od 15. do 30. 1. 2019. godine na linku www.iskon.hr.

Vojko V, koncert
Vojko V, koncert

Evo svih nominacija:

Album godine
Edo Maajka – Put u plus
Goran Bare & Majke – Nuspojave
Jonathan – To Hold
The Strange – Echo Chamber
Vojko V – Vojko

Pjesma godine
Elemental – Nešto glasno
Jonathan – I Never Meant To Be There
Mangroove – Laka sam
Valentino Bošković i TBF – Adio, trafikonte!
Vojko V – Kako to

Veliki prasak (novo ime)
Kensington Lima
Ogenj
Rezerve

Koncertni izvođač godine
Chui
Edo Maajka
Jonathan
NipplePeople
Vojko V

Rock&Off
Goran Bare & Majke
Jonathan
The Strange

Pop&Off
Boris Štok
Detour
Mangroove

Rap&Off
Edo Maajka
Kandžija
Vojko V

Elektro&Off
ABOP
NipplePeople
SUN U

Jazz&Off
Chui
Matija Dedić
Mimika Orchestra

Chui
Chui