Novogodišnji dar – svaka Exit karta donosi gratis morske festivale

Muzika - regija Show Time

U susret praznicima, Exit je objavio novogodišnju akciju, u kojoj kupovinom ulaznice za Exit festival po promotivnoj cijeni od 115 KM, na poklon dobijate i ulaznice za dva morska festivala u organizaciji Exit tima, Sea Star u Umagu i Sea Dance u Budvi.

Da biste ostvarili ovaj poklon nužna je registracija u periodu od 1. do 28. 2. 2019. na  www.exitfest.org, čime se potvrđuje dolazak. Registracija će važiti za sve postojeće kupce, kao i one koji ulaznice za Exit 2019 kupe do isteka akcije!

U prazničnom duhu, Exit će nekima od kupaca darovati i smještaj te prijevoz za dvije osobe za Sea Star i Sea Dance festivale.

Ulaznice za Exit festival dostupne su u sistemu kupikartu.ba i na svim njihovim prodajnim mjestima. U prodaji je i veoma ograničen broj turističkih paketa sa 65% popusta, već od 69 eura. Paketi sadrže ulaznice i smještaj u festivalskom kampu na Dunavu, a na sajtu Exit Tripa, zvaničnog turističkog servisa Exir festivala, moguće je odabrati i drugi smještaj, u hotelima ili hostelima.

Već su poznati termini festivala, uz pojedine najave line upa.

Prvi je na redu najmlađi iz porodice, Festival 84 na Jahorini, koji će se održati od 15. do 17. 3. 2019., a naredni je Sea Star, 24. i 25. 5. u Umagu i za njih se još čekaju prve informacije o prodaji karata i izvođačima.

The Cure

Exit festival je u terminu od 4. do 7. 7. 2019. na Petrovaradinskoj tvrđavi i potvrđeni su prvi izvođači, među kojima su rock giganti The Cure, najveća rock nada današnjice Greta Van Fleet, vodeći svjetski DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike, čuveni frontmen Pantere Phil Anselmo sa svojim bendom The Illegals koji će izvoditi rijedak set sastavljen isključivo od pjesama Pantere, njujorški tandem Sofi Tukker, neponovljiva opersna metal diva i nekadašnja frontmenka sastava Nightwish Tarja, ska sastav The Selecter, kao i gitarski heroji, Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babes i Total Chaos.

Sea Dance festival U Budvi će biti održan krajem augusta na plaži Buljarica, a Exit Tribe 2019 kolekciju zaorkužuju još Revolution u Temišvaru i kasnojesenski No Sleep u Beogradu, za koje se još čekaju datumi i prvi potvrđeni izvođači.