Brkovi 2017

Pozitivni koncerti – spektakl u Zagrebu i skromniji u Novom Sadu

Muzika - regija Show Time

Ideja ‘Pozitivnog koncerta’ uz svjetski dan borbe protiv AIDS-a u Zagrebu je rođena prije 14 godina, a u Novom Sadu se priređuje sedmu godinu.

Zagrebački ‘Pozitivni koncert’ posta je najveći i najdugovječniji dvoranski rock događaj, koji će se održati u Velikoj dvorani Doma sportova u petak 30. 11. i subotu 1. 12.

Iz godine u godinu sa vrlo atraktivnim imenima, ove godine će prvi puta imati i jedan svjetski bend među headlinerima, engleski rock bend Editors koji će zaključiti program prvog dana, poslije nastupa beogradske kantauturice Bojane Vunturišević te bendova Jonathan i Nipplepeople.

U subotnjem programu nastupaju dva dalmatinska aduta nove generacije, M.O.R.T. iz Sinja i Ischariotzcky iz Brela, čiji debitantski album ”Recovery” je izašao prije desetak dana, te PipsChips&Videoclips i Hladno pivo.

Pozitivan koncert u sedmom izdanju u Novom Sadu se priređuje 1. 12. u Shambrock baru i otvaraju ga gradske blues rock zvijezde Šinobusi posebnim akustičnim setom, a nastavlja punk sastav Čupavci.

Bend iz Siriga do sada je objaviop samo EP “To sam ja”, a trenutno radi na novom materijalu iz kojeg su ljetos već predstavili pjesmu “Put”.

Naslovna fotografija: Brkovi na Pozitivnom koncertu 2017