Korni grupa

Korni grupa prolongira povratnički koncert za 31. 1. 2019.

Muzika - regija Show Time

Povratnički koncert legendarne Korni grupe, najavljen za 30. 11. u beogradskom Sava centru, odložen je za dva mjeseca u istoj dvorani.

Vijest da će se Korni grupa u jednoj od originalnih postava na sceni okupiti poslije tri decenije privukla je jako veliku pažnju u cijelom regionu i u najavljenom terminu, 30. 11., u Beogradu se očekivao veliki broj rock nostalgičara iz svih krajeva.

No, povratnički koncert sezone je prolongiran, uz objašnjenje koje baš i nije često u ovdašnjim prilikama.

”I pored najbolje volje i ogromne želje da što pre ponovo nastupi pred publikom, Korni grupa je teška srca morala pomeriti  koncert, jer se naknadno ispostavilo da je u predviđenom vremenskom roku bilo nemoguće na zadovoljavajući način ispuniti izuzetno zahtevan plan priprema i proba. A Korni grupa je poznata po muzičkom perfekcionizmu, i može se vratiti pred svoju publiku jedino odgovarajućim muzičkim nastupom”, zvanično je objavio organizator.

Osim novog termina, 31. 1. 2019. godine u istom prostoru, ništa drugo se ne mijenja. Korni grupa će nastupiti u postavi koju čine osnivač i klavijaturista Kornelije Bata Kovač, gitarista Josip Boček i pjevač Dado Topić, dok će se originalni basista Bojan Hreljac pojaviti kao specijalni gost, potpomognuta novim članovima benda, basistom Peđom Milanovićem, klavijaturistom Aleksandrom Miletićem i bubnjarem Ratkom Ljubičićem.