Ivana_Kindl_BudiMiBlizu_video_thumbnail

Novi singl Ivane Kindl ‘Budi mi blizu’ s dahom svjetskog pop trenda

Muzika - regija Show Time

Iz glazbene radionice ponajbolje vokalistice u Hrvatskoj, Ivane Kindl, stiže nova dojmljiva pjesma “Budi mi blizu“, koju pjevačica autorski potpisuje zajedno sa kreativnim i životnim partnerom, basistom i producentom Alenom Križajem, a u stvaranju pjesme sudjelovao je, prvi puta kao dio ekipe, i Srđan Sekulović Skansi.

“Ovo je pjesma koja otkriva moju nježniju stranu, progovara o slatkom i neodoljivom zaljubljivanju, ljubavi koja je na početku cvjetanja, onom najljepšem osjećaju koji obuzme duh i tijelo. Sviđa mi se gradacija pjesme, čvrsti ritam u kombinaciji sa suptilnom i zaraznom melodijom, te interpretacijom koja pred kraj eruptira uz dašak gospela”, kaže Ivana o pjesmi “Budi mi blizu”.

Nakon odličnog prijema autorskih pjesama “Sve istine i laži” te “Ima nade”, koje su provele nekoliko mjeseci unutar HR Top 40 liste, očito je kako Ivana na najbolji način koristi svoj kreativni zamah, marljivo radeći na petom studijskom albumu.

Detaljnije informacije o tom izdanju tek slijede, ali je poznato da će izaći početkom sljedeće godine pod znakom Universal Music Croatia. I ovaj detalj otkriva da sve u vezi s Ivanom Kindl čini novu fazu koja je na tragu sa trenutnim svjetskim trendom produkcije modernog popa. On neizbježno uključuje posebnu vizualizaciju, koju je, počevši s prethodnim videom za singl ”Ima nade”, opet zapaženo kreirao reditelj Dalibor Barić.

O iznimnom glasu Ivane Kindl više se ne mora govoriti. On je sad samo smješten u melodijske i produkcijske okvire svjetske razine i praćen vizualnom animacijom koja uzbudljivo dočarava atmosferu pjesme, za čiju je temu bitan i raskošan styling, za koji se pobrinuo cijenjeni modni dizajner Ivica Skoko.

Novi singl ”Budi mi blizu” od ranije već svira u radijskom eteru, a diljem svijeta dostupan je putem digitalnih platformi Deezer i Google Play.