Hrepa i Rola

Premijera – Hrepa i Rola: Slatki vražji osmijeh

Muzika - regija Show Time

Boris Hrepić Hrepa, basista nekadašnje Daleke obale, i pjevačica Antonija Vrgoč Rola danas su članovi blues sastava Sunnysiders, no, vođeni muzičkim strastima, upravo otvaraju još jedan zajednički put.

Hrepa i Rola su i muzički i životni partneri već skoro 10 godina. Počeli su raditi 2009. u sklopu cirkusko-glazbene predstave Hominus Dalmacius s kojom su nastupali u Hrvatskoj i Francuskoj, pa nastavili s kreacijom soundtracka za film ”Lavanderman”, a onda postali blues duo Sunnysiders te se odmah okitili nekim titulama – bili su pobjednici drugog izdanja Croatian Blues Challengea 2010. i polufinalisti 27. International Blues Challengea u Memphisu 2011.

Sunnysiders je kasnije prerastao u bend, a objavljujući danas pjesmu ”Slatki vražji osmijeh”, nemirni muzički par otvara još jednu stazu.

“Ovom pjesmom započeli smo put k našem prvom autorskom albumu na hrvatskom jeziku. Pošto se naš matični bend Sunnysidersi izražava na engleskom i snima albume namijenjene više stranoj blues publici, odlučili smo nove pjesme za domaće tržište predstaviti pod našim imenima tj. nadimcima i pjevati ih na svom jeziku”, kaže Rola .

Šarmantna, nepretenciozna pjesma sa francuskim šansonjerskim štihom i pečatom Rolinog pomalo hrapavog glasa zgodan je uvod za njihovu ‘dopunsku’ karijeru, pored temeljne blues posvećenosti kojoj i dalje ostaju vjerni.