Goran Bare, Hoomstock 2016 (foto Anita Nadj)

Goran Bare: Još sam na metadonu, za mene je već kasno

Glas.ba RTV InMediaStres

Uoči koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture, 6. 11., Goran Bare je priznao da je još na metadonu, koji je njegova višegodišnja terapija.

U razgovoru za 24sata, čije dijelove prenose hrvatski mediji, Goran je svoj život uporedio sa paklom kroz koji je prošao Mišo Kovač.

“Ja sam još na metadonu, ali mislim da je za mene ionako prekasno”, rekao je Bare koji misli da mu je ostalo još 15, 16 godina života, dovoljno da snimi, kako tvrdi, dva do tri albuma na koje će biti ponosan.

Rock pjevač i autor tvrdi da popularnost ne donosi samo lijepe stvari već i one loše. Kako kaže, nije imao mira neko vrijeme, povukao se iz javnosti i nije izlazio iz kuće jer je postalo kritično.

“Jedna žena me uhvatila kao što kauboj hvata konja. Zove dijete, viče ‘evo ga’ i drži me za ruku. Pa pustite me kažem, ma kakvi, nema šanse”, ispričao je muzičar jednu od situacija s kojima se slavni susreću te nastavio: “Nemam svog vozača, nemam svog bodyguarda, normalno da mi ljudi prilaze.”

Otkrio je i da razmišlja o tome da izda knjigu. Dao bih nekome da moje misli ili svoje mišljenje pretoči u knjigu – zaključio je osebujni Goran Bare.

 Naslovna fotografija: Goran Bare, Hoomstock 2016 (foto Anita Nadj)