Najglamuroznija red carpet zabava ‘Story Hall of Fame’ prvi put u Sarajevu

Celebrity Show Time

Proslava 16-og rođendana celebrity časopisa Story održat će se u četvrtak, 9. 8. 2018. u bašti Zemaljskog muzeja u Sarajevu, u sklopu kojeg će prvi puta i u BiH biti dodijeljene nagrade Hall of Fame.

Story, kao najmoćniji celebrity časopis u Hrvatskoj, već godinama u Zagrebu organizira party Story Hall of Fame, što je najglamurnozniji i najvažniji događaj na hrvatskoj celebrity sceni kojeg zvijezde muzike, filma, sporta, televizije, mode i ostali sudionici društvenog života iščekuju s nestrpljenjem, te se za njega mjesecima unaprijed pripremaju.

Nastao kao nadogradnja na Storyjev Celebrities Only party i nakon četverogodišnje pauze, Story Hall of Fame je svoje prvo izdanje doživio 2014. godine u zagrebačkoj Laubi, kući za umjetnost i ljude. Tada su prvi put dodijeljene i nagrade Hall of Fame, primivši tako u Storyjevu kuću prva 22 slavna stanovnika.

Story_Nina Badric
Story Hall of Fame – Nina Badrić

Iz godine u godinu sve je veći interes slavnih i javnosti za Storyjev party, mjesecima unaprijed pokušava se doznati koja će biti tema partyja, kakav će biti zabavni program, a na dan partyja svi žele vidjeti kreacije koje su zvijezde odabrale za najveći crveni tepih u državi, ko je kući ponio priželjkivane Storyjeve nagrade, te kako su se najveće zvijezde zabavile.

Nakon 16 godina prisustva na tržištu Bosne i Hercegovine, najglamurozniji crveni tepih, onaj Storyjev, 9. 8. 2018. stiže i u Sarajevo.

Story će ove godine prvi put prirediti veličanstvenu proslavu s temom događanja – Story Urban Jungle i zanimljivo će biti vidjeti ko je najbolje uskladio svoj styling s ovogodišnjom temom.

Uz to, Story će prvi put dodijeliti i nagrade Hall of fame najboljim bosansko-hercegovačkim glumcima, pjevačima, TV licima, čime će Storyjev Hall of Fame dobiti 10 novih stanara koji će kući ponijeti originalnu statuu, djelo savremenog umjetnika Ivana Fijolića.

“U Sarajevo, grad s najvećim srcem na ovim prostorima, dolazimo u želji da ljudima kojima se divimo već godinama uručimo priznanja za njihov rad, te da se svi zajedno nezaboravno zabavimo. Poznavajući dušu Sarajeva, bit će to početak nove prelijepe tradicije, koja će se također s nestrpljenjem iščekivati.“ – izjavila je Zrinka Ferina, glavna urednica časopisa Story.