Massimo - omot albuma

Massimo i novi album – na tragu sarajevske pop škole?

Muzika - regija Muzika BiH Show Time

Massimo je, tri godine od prethodnog albuma ”1 dan ljubavi”, snimio novi koji će se pod nazivom ”Sada” službeno pojaviti 30. 5. i do tada fanovi mogu poručiti specijalni, potpisani primjerak CD-a.

Na albumu se nalazi 14 pjesama, od kojih su samo tri od ranije poznate, među kojima je ”Neka ti plove brodovi” od prije ravno godinu dana.

Zanimljivo je zamjetnije sudjelovanje autora koji su u 80-ima bili važne karike u tadašnjoj sarajevskoj pop školi.

Glavninu ekipe koja je radila album čine pjevačevi stalni suradnici, autor i producent Predrag Martinjak, te aranžeri i producenti Nikša Bratoš (ex Crvena jabuka) i Ivan Popeskić, kao i dva autora poznata s prijašnjeg albuma, Riječanin Sandro Bastiančić i Sarajlija Amil Lojo, svaki s po dvije pjesme.

Uz njih su i autori koji prvi put pišu za Massima, Bruno Kovačić, Sergej Ćetković, Davor Pastuović Newera, te još dva poznata sarajevska autora, Damir Arslanagić (ex Rezonansa, Konvoj) i Nihad Voloder Nodivo (ex Hari Mata Hari) sa po jednom pjesmom.

Kao zanimljiv promo potez, Aquarius Records nudi Massimovim fanovima da do 25. 5. na stranici cedeterija.com naruče CD koji će im biti dostavljen s pjevačevim potpisom, a pet najsretnijih će dobizi i ekskluzivnu pozivnicu za druženje s Massimom na svečanoj promociji albuma 29. 5. u Zagrebu.