PopcORn 'n ROCK Festival

PopcORn ‘n Rock no. 1 – jedinstveni festival po mjeri ljubitelja rocka ’80-ih

Muzika - regija Show Time

Na Orahovačkom jezeru rađa se još jedan poseban rock festival, čime se ovo mjesto počinje nametati u regionalnom festivalskom svijetu kao neka vrsta fenomena i jedna od potencijalno najatraktivnijih destinacija za rock publiku.

Sam početak ljeta ove se godine podudario s premijernim izdanjem posebnog rock festivala, koji će ljubitelje muzike navesti da ne ljetuju samo na moru.

Deset godina na Orahovačkom jezeru se, u osmom mjesecu, priređuje Ferragosto, a sada mu se priključuje prvi PopcORn ‘n ROCK, koji će biti organiziran 22. i 23. 6. 2018., a koncipiran je drugačije od svih ostalih festivala u regionu, što ga čini doista jedinstvenim.

Dvodnevni program je emotivni rock vremeplov, koji neće zadovoljiti samo starije generacije, već i mlade koji (sve češće se to događa) otkrivaju čari nekih ranijih vremena.

Tako će na Orahovičkom jezeru prve večeri, u petak 22. 6., zasvirati Drugi način, Jura Stublić  & Film, te Atomsko sklonište, dok će sutradan nastupiti Aerodrom, Divlje jagode i Električni orgazam.

Boravak u prirodnom okruženju jezera, kupanje u čistim vodama, kampiranje, raskošna slavonska gastronomija sa roštilja, vrhunski pivski brendovi i nezaobilazne ‘retro’ kokice, začinjeni rock evergrinima – hedonizam je to kojemu sigurno neće odoljeti publika iz šireg okruženja.

Organizator festivala koji se priređuje uz pokroviteljstvo grada Orahovice i Turističke zajednice objavjuje da smještajnih kapaciteta u hotelima i brojnim ponudama privatnog smještaja ima više nego dovoljno. Uz to, odličan geografski položaj (Orahovica je manje od 60 km udaljena od silaska sa auto ceste kod Slavnskog Broda) još jedan adut je da PopcORn ‘n ROCK avanturu uvrstite u svoj plan za ovo ljeto.

Ulaznice za prvo izdanje ‘PopcORn ‘n ROCK Festivala’ već su u ponudi Eventima, po povoljnijim cijenama – dvodnevna festivalska za 100 kuna (oko 13,5 eura) do 21. 5. i jednodnevna za 70 kuna (9,5 eura) do 21. 6.

Poslije navedenih termina festivalska ulaznica će koštati 130 kuna i jednodnevna 80 kn.

Informacije o ovom festivalu možete pratiti i na Facebook stranici PopcORna!