Elvis Jr Kurtovich

Elvis Jr. Kurtovich: Put za Gvantanamo

Muzika - regija Show Time

Grupa Elvis Jr. Kurtovich, što je beogradski ogranak izvornog sarajevskog sastava, izdaje album ‘’Put za Gvantanamo“ na CD-u pod etiketom Take It Or Leave It Recordsa.

Album je nastajao u proteklih nekliko godina i na internetskim kanalima sastava pjesme su objavljivane u digitalnom format, no tek sada postaje formalno diskografsko izdanje, praćeno video singlom ‘’Živjela Kuba“.

Elvisa Jr. Kurtovich pokrenuo je u Beogradu pjevač Goran Rizo Petranović, koji je sa izvornim sarajevskim sastavom Elvis J. Kurtovich snimio prve albuma ‘’Mitovi i legende o kralju Elvisu’’ (1984.), ‘’Dabogda crk’o rok’n’rol’’ (1985.) i ‘’The Wonderful World Of The Private Business’’ (1988.).

U novoj beogradskoj verziji benda, koja na svoj način želi njegovati duh new primitivsa, uz Rizu su još Seid Little Karajlić (Dražen Janković, klavijaturista ranog Zabranjenog pušenja), gitarista Saša Strunjaš, basista Zoran Skorin, bubnjar Gizmo, te studijski gosti, usnoharmonikaš Pero Joe, Maja Klisinski, Dušan Maslać-Masla i Jure Paunović.

CD verzija sa albumom „Put za Gvantanamo“ u prodaji će se pojaviti za 15 dana, a album je već dostupan na internetskim servisima.

1 razmišljanje na “Elvis Jr. Kurtovich: Put za Gvantanamo

Komentari su zatvoreni.