Asian Dub Foundation Live

Festival 84 – svakodnevne autobusne linije iz Sarajeva i Pala

Muzika BiH Show Time

Ako vas muče svi mogući izazovi odlaska na Jahorinu automobilom, Exit obavještava da je za publiku Festivala 84 pripremio svakodnevne autobusne linije iz Sarajeva sa polaskom ispred Zemaljskog muzeja i sa Pala, ispred Studentskog doma.

Na ovom linku možete pronaći sve korisne informacije o Festivalu 84, a osnovne u vezi sa prijevozom su:

Festivalski shuttle prevozi iz Sarajeva/sa Pala do Festivala 84 biće organizovani 16. i 17. marta u kontinuitetu od 19:30 – 23:30h.

Polasci iz Sarajeva – Zemaljski muzej, adresa: Zmaja od Bosne 3, Sarajevo.
Trajanje putovanja: oko 45 min

Polasci sa Pala – Studentski dom, adresa: Karađorđeva, Pale.
Trajanje putovanja: oko 25 min

Festivalski shuttle prevozi sa Jahorine do Sarajeva i sa Pala biće organizovani 17. i 18. marta u kontinuitetu od 02:00 – 06:00h.

Publiku premijernog izdanja Festivala 84 u organizaciji EXIT tima, od 15. do 18. marta na Jahorini, u svakom slučaju očekuju najbolji originalni sastojci novosadskog Exita.

Na glavnom Olympic Main Stageu nastupaju Sigma, Asian Dub Foundation, Joris Voorn, Umek, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel i regionalni velikani Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Van Gogh, Zli Jay i Jung B.

Line-up-Festival-84

SUPER G Afterparty stage, koji će se nalaziti u klubu Bistrica, oživljava u ranim jutarnjim satima i traje do 10 sati, a publici na festivalu će se predstaviti klupske zvijezde Siniša Tamamović b2b Mladen Tomić, Woodie, Billain, Forest People, A Skitzo, Worda, Soole b2b Robert S, G.EDD b2b Fedja Knajd, Forniva b2b Andrej Jelić i Black Acid b2b Vanyano.

Rasporede na ostalim binama – Vučko, Addiko Jump Stage i Switch Stage – takođe možete naći na gornjem linku, a podsjetimo još da poslije prodaje cijelog ograničenog kontigenta s 50% popusta (provjerite ima li ih još) i dalje ulaznice možete nabaviti putem prodajne mreže Kupikartu.ba dok na exittrip.org možete naći pakete sa ulaznicom za festival, te dvodnevnim ski pasom i raznovrsnom ponudom smeštaja u blizini festivalskih lokacija.

F84-mapa