Ischariotzcky

Sjajni Ischariotzcky objavili prvi službeni singl “Perfect sky”

Muzika - regija Show Time

Indie pop grupa iz Brela, okupljena oko autora i pjevača Joška Klarića, koncertnu premijeru je imala na ovogodišnjem Demofestu i nekoliko mjeseci poslije predstavlja svoj prvi video singl.

Subjektivno, Ischariotzcky je po dojmovima našeg izvještačkog tima bio jedan od glavnih kandidata za nagradu u Banja Luci. Objektivno, bend je tek malo prije Demofesta kompletiran kada su se Jošku Klariću priključili Jure Brekalo za bubnjevima, Petra Klarić kao back vocal i gitarista Jakov Puharić, pa im je nastup na Demofestu bio premijera bez dovoljnog uvježbavanja.

Ipak, i u takvom izdanju njihova izvedba je bila dovoljno uvjerljiva da se moglo naslutiti kako će njihov budući rad biti, u najmanju ruku, žanrovsko osvježenje.

Ischariotzcky to sada i potvrđuje svojim prviim službenim singlom “Perfect sky“, nastalim u suradnji s mostarskom pjevačicom i kantautoricom Anjom Rikalo, čiji je rezultat melodična pjesma i upečatljiva vokalna izvedba za najbolju najavu i skorašnjeg prvog EP izdanja i početak intenzivnijih koncetnih aktivnosti.

Pjesmu u izdanju Morris Studija nadopunila je ekipa iz Bonk studia, koja je kreirala video snimljen na atraktivnoj lokaciji makarske zvjezdarnice Orion i u ateljeu kipara Vice Glibote.

1 razmišljanje na “Sjajni Ischariotzcky objavili prvi službeni singl “Perfect sky”

Komentari su zatvoreni.