Boris Štok uživo

Stigao nalaz Borisa Štoka: Puls malo povišen

Muzika - regija Show Time

Nakon prvog samostalnog singla “Ove misli” (feat. Yaya), te niza singlova “Voli me još ovu noć” (obrada Denis & Denis), “Ispod kože” i “Kao mi”, Boris Štok je objavio debitantski EP “Puls” u limitiranoj ediciji od 300 primjeraka.

Riječki rock pjevač i autor iza sebe ima pet studijskih albuma, tri s indie pop grupom Quasarr, dva s Manofonom, u duetu “Ljubav” s Josipom Lisac osvojio je 2014. nagradu Porin za najbolju vokalnu suradnju, a kao pjevač i autor radio je s Mrletom & Ivankom, Zoranom Predinom, grupom Nola i drugim izvođačima.

U novoj epizodi iza njega opet je bend, ali zaokret od ranijeg matičnog sastava Quasarr donio mu je, kako sam kaže, novu energiju i vjerovatno više kreativne slobode. Isti je to vrlo izražajan glas, ali puls mu je malo više povišen nego ranije. A izraz u rasponu Massimo meets Urban nije prigovor, već konstatacija da je od dva vrhunska interpretatora skupio elemente od kojih gradi svoj stil.

Prvi samostalan Borisov zagrebački koncert, uz promociju EP-a, zakazan je za 4. 11. u zagrebačkom klubu Tvornica kulture. Po najavi, tek djelomično će se osvrnuti na razdoblje u grupi Quasarr, a uz brojeve sa prvog solo izdanja publici će predstaviti i novi neobjavljeni materijal.