Cubies. elektro pop-rock

Mladi su, drsko sigurni u sebe i hoće odmah i hoće sve – Cubies

Muzika - regija Show Time

Iza imena zagrebačkog elektro pop-rock dueta Cubies kriju se Zima i JJ, brat i sestra, oboje sa završenom Muzičkom akademijom i oboje odlučni da malo uzburkaju stvari na muzičkoj sceni.

Kada imaš dvadesetak godina i nisi drzak, bolje ništa ni ne počinji.

Zrinka i Juraj Majstorović završili su Muzičku akademiju, ona na klaviru, on na gitari, i možda će im pop karijera biti samo usputna zabavna stanica. To ne znači da mora biti površna i bez ambicija.

Radili su do sada razne projekte, a onda se našli na zajedničkom putu stvaranja i produciranja muzike i tako je nastala pjesma ”Ti je ne voliš”, s kojom su se ove godine prijavili na festival Karlovačko RockOff.

Za pjesmu su snimili i sami režirali video spot, mobitelima i kamerom, u selfie modu, da bude u duhu vremena, u kojem klinci na Youtubeu u kućnoj radinosti režiraju.

Na RockOffu su se predstavili u Splitu, 6. 10., nisu prošli u veliko finale, ali su ostvarili prvi cilj: predstavljali smo se kao dva vanzemaljca, dva tutleka koja su pala s Marsa u more HR glazbe, volimo se nazivati vanzemaljcima, jer se tako pomalo i osjećamo, kažu sestra i brat.

I idu dalje. Dokle god stigli, važna je njihova samouvjerenost.