Roger Water Us&Them Tour, YouTube

Watersov ekskluzivni zlatni paket za zagrebački koncert 2018.

Muzika - regija Muzika - svijet Show Time

Poslije prve objave da će Roger Waters u sklopu ”Us+Them” iduće godine u našim krajevima nastupiti samo u Hrvatskoj, sada su poznati datum, 6. maja, i mjesto, zagrebačka Arena, a publici je ponuđen ekskluzivni ‘zlatni paket’ od 200 eura!

Prodaja ulaznica putem Eventima počinje već za dva dana, 28. septembra, i redovne cijene su od 360 do 800 kuna (cca 50-100 eura), no posebno zanimljiv i atraktivan je tzv. zlatni paket.

Za iznos 1490 kuna, dakle 200 eura, dobijete ulaznicu za premijum poziciju u prvih deset redova i niz jedinstvenih artefakata.

Najvrijednije je limitirano izdanje litografije turneje ‘Us+Them’ koju je dizajnirao sam Roger Waters, a svaki set litografije ručno je numeriran i ima službenu potvrdu o autentičnosti.

Zlatni paket uključuje još ekskluzivne Roger Waters promotivne artikle, uključujući ‘vremensku kapsulu’ dizajniranu isključivo za kupce ultimate & gold paketa, plastificiranu suvenir-akreditaciju, a publika iz ove kategorije će imati još jednu povlasticu – doček domaćina koncerta na zasebnom VIP ulazu u dvoranu.

Može mi se, hoće mi se…