West Herzegovina Fest

Prijavite se na WH Fest 2017 – muzika, filmovi, kratke priče…

Muzika BiH Show Time

West Herzegowina Fest u 15. izdanju će se održati u Širokom Brijegu od 3. do 5. 8. 2017. i organizator danas objavljuje poziv bendovima, te autorima kratkih video filmova i kratkih priča da se prijave za sudjelovanje na festivalu.

U muzičkom specijalima festivala ranijih godina nastupili su Zabranjeno pušenje, Natali Dizdar, Vatra, Pavel, Silente, Edo Maajka, Hladno pivo, S.A.R.S., Goran Bare & Majke, Letu štuke, Damir Urban, Neno Belan, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, TBF, Jinx, Belfast Food, Elemental, Zoster, Dubioza kolektiv…, dok ćemo imena ovogodišnjih zvijezda saznati uskoro.

Od danas su, međutim, u prvom planu mladi muzički, filmski/video i književni autori iz regiona, na čijem stvaralaštvu se i temelji širokobriješki festival.

Bendovi se prijavljuju s najmanje tri autorske kompozicije, u filmskom dijelu programa će biti predstavljeni autori video radova u trajanju do 8 minuta (prijava će se uzeti u obzir i s kojom minutom viška), dok u kategoriji kratkih priča radovi mogu imati najviše 9.000 znakova.

Autori kratkih priča natječu se za novčanu nagradu od 1.000 KM (500 eura), isti iznos je namijenjen autorima filmova, a nagrada za glazbeni dio festivala je snimanje pjesme i snimanje spota.

Zadnji rok za prijavu je 10. 7. 2017. godine i sve datalje možete naći na http://www.whfest.com