Zanamari & Joshua Max

Dva dance-synth-pop lica jedne muzičke familije

Muzika - regija Show Time

Žanamari je na hrvatskoj sceni, s karijerom koja traje od pobjede u showu Hrvatski Idol 2004., vrlo poznato ime, a njen suprug Mario alias Joshua Macks tek je nedavno predstavio svoj prvi singl.

Od alternativnog popa i pop-rocka (s grupama Syndrome i J’Animals), koketiranja s jazzom (Matija Dedić Electric Band) i pjevanja pred nastup gitarskog virtuoza Joe Satriania u Zagrebu i Ljubljani, Žanamari je sada u fazi mainstream pop-dance pjevačice i upravo je objavila novu tipičnu žanrovsku pjesmu “Love On The Dance Floor”.

Zanimljiv je detalj otkrila Žanamari o snimljenom video spotu:

“Mario (op., njen suprug) na demo verziji je otpjevao jedan dio melodije kojeg je on i osmislio, samo da mi pokaže kako treba zvučati, ali mi se toliko svidjelo kako taj dio zvuči s njegovim glasom da sam rekla da mora ostati u pjesmi. Njegovo umjetničko ime je Joshua Macks, s kojim se predstavio prije nekoliko mjeseci s vlastitim singlom “Demons”, tako da je ova vokalno autorska suradnja na mojoj novoj pjesmi bila logičan korak.”

I tako posredno saznajemo za novo ime žanra, pa i uz Macksov video, sami procijenite je li suprug konkurencija svojoj supruzi ili je to početak njihovog nadopunjavanja.