Roppongi Red Foto Julien Duval

Nova imena region-scene: Roppongi Red (Zagreb)

Muzika - regija Show Time

Roppongi Red jedinstveni je zagrebačko-bečki bend koji je upravo objavio drugi singl ”Znatiželjno lutam”. Nakon što su s prvim ”Sladak kao ti” probili led, sada na svoj energični načini u electro pop stilu govore o napuštenoj ljubavi i lutanju.

Publika je prepoznala jedinstveni izraz sastava koji čini dvojac Ayna Morana Bing (Ms. Bing) i Daniel Šuljić a.k.a. DJ Shullio, koji su i autori pjesama, dok im se na živim nastupima priključuje Stanislav Kovačić za bubnjevima.

Roppongi Red je u dalekom Tokiju naziv kvarta za partijanje i najbolje provode, pa je s tom asocijacijom nastao zagrebački muzički kolektiv. Njihovu energiju, jedinstvenost, a ponajprije zabavnu stranu osjetio je i Parov Stelar, poznati austrijski muzičar, producent i DJ, koji ih je odabrao za predgrupu na svom koncertu u Domu sportova, nakon čega je bend dobio izvrsne kritike.

Dvojac je najavio da do kraja ljeta planiraju objaviti i svoj prvi album koji će biti odraz njihovog mota: ljubav, iskrice i prljavi ritam.

Uz novi singl Roppongi Red su objavlili i remiksiranu verziju njihovog prvog singla ”Sladak kao ti” za koji je zaslužan Full Ferry, a mi vam ipak predstavljamo prvi video verziju.

Naslovna fotografija: Julien Duval