Media Stres

Media Stres će ‘zasvirati sa Žujom’ na IN Musicu

Muzika - regija Show Time

Na finalnom nadmetanju ”Zasviraj sa Žujom”, koje je pobjednike vodilo na binu ovogodišnjeg IN Music festivala, nastupili su Kontraefekt, Media Stres, Matt Shaft, La Volpe i Lover is Dim, a tri će se pojaviti na Jarunu.

Pobjedu i pozivnicu da zasvira na glavnoj pozornici 12. izdanja Inmusica (22. – 24. 6.) osvojio je Media Stres, alternativni rock sastav iz Čakovca, dok će na drugim festivalskim binama svirati i La Volpe te Matt Shaft.

Media Stres je osnovan 2012. godine i do sada je objavio tri EP-a: Fear and Panic (2013), E.V..I.L One (2014) i E.V.I.L Two (2016), a imju vrijedan epitet ”energičnog live benda”, što je rezultat velikog iskustva stečenog na 80-ak nastupa u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Sloveniji, Francuskoj i Austriji.

Postavu benda čine Karlo Komorski (gitara,vokali), Arian Peharda (gitara), Saša Hutinec (bass) i Matej Obadić (bubnjevi,vokali).

Uz priliku karijere, da sviraju na Main Stageu INmusica, Media Stres će kao još jednu nagradu poći na turneju s bendom Gatuzo organizaciji Ožujskog piva – 12. 5. u Metalcu u Čakovcu, 19. 5. u Beertiji u Rijeci i 2. 6. u Ovčici u Splitu.

La Volpe La Volpe

Uz žestoke Media Stres koji su osvojili najveći broj glasova akreditiranih predstavnika medija, na drugim pozornicama INmusic festivala će se pojaviti i splitski alternativni garage/indie sastav La Volpe (Marino Vrca – gitara, vokal, Luka Donadini – bubnjevi, Roko Zanze – bass), kao drugoplasirani prema glasovima predstavnika medija, a s glasovima publike na festivalu će svirati mladi zagrebački kantautor Matt Shaft.

Foto: Sound Report

Matt Shaft Matt Shaft sa bendom