Chui i Josipa Lisac

Chui i Josipa Lisac: Tebi putujem (video)

Muzika - regija Show Time

Zajednički spot Chui benda i Josipe Lisac “Tebi putujem” u režiji Porinom nagrađivanog redatelja, Radislava Jovanova Gonza, jučer je premijerno prikazan na CMC televiziji.

Chui su u vrlo kratkom vremenu dospjeli među lidere instrumentalne scene u Hrvatskoj, nastupili su na najvećim rock i jazz festivalima, te dobili su odlične ocjene albuma “Third Sun from the Stone“, koji je jazz kritika izabrala za album godine.

Klavijaturista Chuia, Toni Starešinić, i njegova supruga, pjevačica grupe Mangroove, Željka Veverec,  napisali su pjesmu koja je jednostavno prizivala Josipu Lisac.

Regionalna pjevačka diva, koja ove godine slavi 50 godina karijere, ponovo je pokazala zašto je stalni uzor svim mlađim muzičkim generacijama, jer je, između ostalog, stalno usmjerena prema naprijed, prema novim uzbudljivim zvukovima i modernom izrazu.

“Pravo poznanstvo dolazi kroz glazbu, a ova pjesma je izvrsna, jako mi se sviđa. Jako mi je drago što su me pozvali i drago mi je što su i oni sretni. Oni su izvrsni glazbenici, a i ja sam ponovno naišla na talentirane, mlađe ljude s kojima sam mogla ostvariti krasnu suradnju i jako sam sretna zbog toga. U njoj mogu pronaći sebe i pružiti sebe”, rekla je Josipa.