Lorde

Lorde ima novi hit!

Muzika - svijet Show Time

Novozelandska art pop kantautorica Lorde danas je objavila singl ”Green Light” kojim najavljuje dugo očekivani drugi album i, ako je suditi po ovoj pjesmi, opet će biti u vrhovima top lista.

Prije nekoliko dana pjevačica je promovirala pjesmu na Novom Zelandu, u uličnoj ‘gerila marketing’ kampanji, koristeći automobil za zelenim stroboskopom, dronove i projekciju dijelova teksta na zelenom zidu, a zagonetna poruka “M ****** A”, koja se pojavila, mogla bi biti trag za naslov novog albuma.

Njezin album prvijenac Pure Heroine iz 2013. godine, sa deset dream pop, electronica i electropop pjesama, kreiranim uz minimalnu produkciju, duboke basove i programirane bitove, donio joj je dosta pozitivnih kritika i prva mjesta na top listama u mnogim zemljama. Budući da drugi album često u karijeri muzičara bude presudniji od prvoga, muzički svijet je znatiželjno čekao kakav zvuk će Lorde ponuditi s novim izdanjem. Djelić tog odgovora smo već dobili i budu li ostale pjesme ovakve, kantautorica je učvrstila svoju poziciju na svjetskoj sceni.