Boris Novković

Boris Novković: nova pjesma ‘Ti si mi posljednja nada’

Muzika - regija Show Time

Poslije nešto više od dvije godine nakon albuma “Još sam uvijek tvoj”, koji je objavljen u oktobru 2014., Boris Novković ima novu pjesmu, stilski moderniju i sa naznakama njegovog novog muzičkog poglavlja.

Novi singl se zove “Ti si mi posljednja nada” i s njim Boris opet započinje raditi pod okriljem Croatia Recordsa. Pjesma je djelo Ante Pecotića, pa o toj saradnji Boris kaže:

“Iako većinu svojih pjesama pišem sam, volim povremeno raditi i s drugim autorima jer unose svježinu te daju novu energiju umjetničkom sustavu. Kada mi je Ante pustio pjesmu, unatoč tome što sam već imao spremnu svoju autorsku, osjećaj koji me preplavio odagnao je svu moju autorsku taštinu i dao sam prednost Antinoj. Dugo nisam osjetio navalu takvih pozitivnih osjećaja, podsjetila me na moj veliki hit te ju neslužbeno zovem U dobru i zlu 2017., zbog toga što i ovdje ljubav o kojoj se pjeva nije svedena isključivo na onu između muškarca i žene, već zadire u više sfere duhovne ljubavi”.

Popularni pop pjevač još dodaje da novim singlom najavljuje niz akustičnih koncerata, o čijim će nas datumima i lokacijama uskoro izvijestiti.

Za trendovski aranžman i produkciju nove pjesme pobrinuo se sve traženiji Bojan Šalamon Shala, koji je i u modernom zvuku sačuvao Borisov prepoznatljiv stil.

U toku je snimanje video spota, koji se uskoro treba pojaviti, a do tada pogledajte lyrics video.