Igor Geržina, spot Moje vrijeme

Spot saksofoniste Igora Geržine koji vrijedi vidjeti i čuti

Muzika - regija Show Time

Još od vremena megahita “Lily Was Here” (1989.) holandske smooth jazz saksofonistice Candy Dulfer, dobra sax tema odmah privlači pažnju publike. Tu možemo svrstati i novi singl zagrebačkog saksofoniste Igora Geržine.

Pored onih najslavnijih u jazzu (Rollins, Coltrane, Parker, Coleman), popularnosti saksofona doprinosili su i brojne rock zvijezde (Bruce Springsteen, Tina Turner, The Grateful Dead), koji su ovaj instrument često koristili u svojim pjesmama, pa su stvarali nove heroje, poput Clarencea Clemonsa.

Sasvim sigurno u kategoriju muzičara koji sve više privlače internacionalnu pažnju možemo uvrstiti hrvatskog saksofonistu i kompozitora Igora Geržinu, čiji se posljednji instrumentalni singl emitirao u programima Billboard radija te je dospio i na America’s Music Charts.

Geržina je ranije svirao sa brojnim hrvatskim rock i pop zvijezdama kao što su Parni valjak, Gibonni, Dino Dvornik & Songkillers, Josipa Lisac, Tony Cetinsky, Nina Badrić i drugi.

U novom singlu”Moje vrijeme” kao vokalna gošća sudjeluje Željka Veverec, pjevačica grupe Mangroove i nedvojbeno je – ostvarili su pravi radijski hit.