Škrtice & Zoran Kostić Cane

Video premijere: Škrtice & Cane i M.S. Louse

Muzika - regija Show Time

Psihodelično, sirovo, jako, oštro, puno emocija i osvrta na život koji se događa oko nas i u nama – ovo je opis supergrupe Škrtice, predvođene Zoranom Kostićem Canetom, frontmenom Partibrejkesa, koja je predstavila novi spot ”Zaborava nema”.

U eksplozivnoj mješavini punka, hard rocka, new wavea, hard corea i eksperimentalne muzike, kako se opisuje supegrupa Škrtice, uz pjevača Caneta sudjeluju još i Kole iz Velikog prezira, Boris iz Jarobla i Danilo i Boško iz Straight Mickey and the Boyza.

Pored njih, novo video ostvarenje predstavio je i Marko Stojanović Louse i riječ je o singlu ”Pada noć”, na kojem gostuje pjevačica Tanu Saxena.

Poslije pjesme ’Pašana’ s Božom Vrećom, ’Pada noć’ je drugi singl koji najavljuje novi album pod nazivom ’Beskraj’, a koji izlazi u februaru/veljači 2017. godine“, navodi Marko.

”Fokus albuma je na duetima, pa tako i pjesma ’Pada noć’ predstavlja jednu prelijepu saradnju između Srbije i Indije. Kolaboracija s talentiranom, mladom indijskom pjevačicom Tanu Saxena je nastala tako što sam čuo njene nastupe na internetu. Ova razmjena energije na daljinu je jedno lijepo i zanimljivo iskustvo i maštam da ću jednog dana s bendom nastupati u Indiji zajedno s Tanu“, objašnjava Louse.