FENA Novost: Rostov iznenadio Bayern

Desk FENA






[EMAIL TITLE]


2016-11-23 21:15:46

Rostov iznenadio Bayern

ISTAMBUL/ROSTOV NA DONU, 23. studenoga (FENA) – U utakmicama 5. kola nogometne Lige prvaka igranim u ranijem terminu Bešiktaš i Benfica su u Istambulu odigrali neodlučeno 3:3, dok je ruski Rostov na svom terenu porazio Bayern rezultatom 3:2.

U Istambulu Portugalci su odigrali sjajno prvo poluvrijeme postigavši tri gola u prvih pola sata utakmice. Strijelci su bili Goncalo Guedes (10′), Nelson Semedo (25′) i Ljubomir Fejsa (31′).

Ipak, u nastavku domaći su se vratili golovima Cenka Tosuna (58′), Ricarda Quaresme (83′-11m) i Vincenta Aboubakara (89′) te su tako ostali u igri za prolazak u drugi krug.

U toj skupini Benfica ima 8 bodova, Bešiktaš 7, kao i Napoli uz utakmicu manje. Dynamo Kijev ima 1 bod.

Bayerna će poraz kod Rostova najvjerojatnije koštati prvog mjesta u skupini, a to znači teži ždrijeb u drugom krugu za Bavarce.

Bayern je poveo u 35. minuti golom Douglasa Coste. No, ruski doprvak je golovima Sardara Azmouna (44′) i Dmitrija Poloza (49′) iz jedanaesterca okrenuo rezultat i poveo. Juan Bernat je u 52. minuti izjednačio na 2:2, a pobjedu Rostovu donio je Christian Noboa pogotkom iz slobodnog udarca u 66. minuti.

Atletico Madrid nalazi se na vrhu ljestvice s 12 bodova i bit će mu dovoljan jedan bod iz preostala dva susreta kako bi osigurao poziciju broj jedan. Bayern ima 9 bodova, Rostov 4, a PSV 1.

(FENA) R.G.

http://ift.tt/2gmNMzb