Dino Merlin, trofeji za tiraž

Dini Merlinu tri diskografska trofeja

Muzika BiH Show Time

Na konferenciji za novinare održanoj 7. 11. u novom studiju Croatia Recordsa i CMC televizije u Zagrebu, najavljen je koncert ”Dino Merlin – Arena Zagreb” koji će se održati 3. 12. 2016. u sklopu turneje ”Hotel Nacional”.

Dino je naglasio kako je zagrebački koncert jedna od posljednjih etapa, ali i kruna turneje koja je započela još 2014., u godini objavljivanja istoimenog albuma.

Novinarima je otkrio da je dosta strog i od svoje ekipe traži puno, jer i on sam daje sve od sebe u procesu stvaranja i prezentiranja svojih pjesama, a to je jedina garancija da će publika na koncertima dobiti maksimum.

Dino Merlin sa trofejima

Nakon najave koncerta uslijedila je svečana dodjela nagrade za dijamantni tiraž albuma ”Hotel Nacional” koju je Dini dodijelio Branko Komljenović, dopredsjednik Hrvatske diskografske udruge.

Trofej za zlatni tiraž albuma ”Dino Merlin – The Ultimate Collection” te posebno priznanje za 100.000 prodanih primjeraka edicije ”The Ultimate Collection” Merlinu je dodijelio direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac, rekavši da je ponosan što je upravo ovoj diskografskoj kući iskazana čast i povjerenje izdavanja i distribucije posljednjeg studijskog albuma Dina Merlina po cijelome svijetu.