Val Kilmer ozbiljno bolestan

Val Kilmer vodi bitku s rakom grla?

Celebrity Show Time

Još ružnih vijesti stiže iz Holivuda. Naime, slavni glumac Val Kilmer boluje od raka grla, a to je otkrio njegov prijatelj, također poznati glumac, Michael Douglas i to u emisiji Jonathana Rossa te je natuknuo da ‘ne izgleda dobro’.

Kilmer je u posljednje dvije godine u više navrata hospitaliziran, no u nekoliko je navrata negirao tvrdnje da boluje od karcinoma, piše Daily Mail.

Ross je pitao Douglasa o njihovom zajedničkom snimanju filma ‘Duh i tama’ (‘The Ghost And The Darkness’) iz 1996.

‘Film nije ispao uspješan kako sam se nadao, ali odlično smo se zabavljali na snimanju. Val je fantastičan tip koji se bori s istom bolesti s kojom sam se i ja borio (rak grla) i situacija ne djeluje dobro. Molim za njega. To je i razlog zašto dugo niste čuli ništa o njemu’, rekao je Douglas.

Kilmer je postao popularan ’80-ih, kada se pojavio u čuvenom filmu Top Secret. Uloge su od tog dana “kapale” sa svih strana, te je danas jedan od najvećih glumaca. Neke od zapaženijih uloga su svakako uloga Jima Morisona u filmu The Doors, zatim Doc Holiday u filmu Tombstone, Simon Templar u ostvarenju The Saint, astronauta Robija u filmu Red Planet…