Jennifer ima recept za mladolikost

Celebrity Show Time

Da li ova žena uopšte stari? Jennifer Lopez je sinonim za seksipil i sigurni smo da je latino diva pronašla recept za mladolikost. Možete li vjerovati da ovu damu od šeste decenije, dijele samo tri godine!!!

Jennifer je prije dva mjeseca napunila 47 godina, ali ona za to ne brine, jer izgleda duplo mlađe, sve je ljepša, zgodnija i njegovanija i takvu energiju i širi. Ona priznaje da je pristalica malih količina botoxa, ali poriče svaku drugu estetsku intervenciju na svom licu. Kaže da je najbolji recept se seksepil i ljepotu unutrašnje zadovoljstvo i sreća, ali da mali trikovi svakako mogu pomoći.

Slavna pjevačica otkriva, da svoju savršenu figuru duguje isključivo pažljivo izbalansiranoj prehrani, koja se zasniva na svježoj i organskoj hrani, te malim porcijama. Iz ishrane je potpuno izbacila so i šećer, a jednom mjesečno se počasti pizzom ili kolačem.

Jennifer dan započinje proteinskim čokoladnim šejkom i kafom bez kofeina, a za ručak jede grah, rižu te pileće meso. Kada ima zakazane nastupe, trudi se da konzumira visokoproteinsku hranu, kako bi svom organizmu obezbijedila dovoljno energije.

Jennifer Lopez

Kada je u pitanju njega kože, i tu ima svoje male rituale. Jennifer navodi: „Najvažniji savjet koji sam dobila je da dobro zaštitim lice od sunca i to je spriječilo pojavu novih bora. Ako želite tamniji ten, koristite kremu za samozatamnjivanje ili bronzer, ali nikako ne preporučujem sunčanje“.

Dodaje da se u njenom neseseru uvijek nalazi kvalitetan tonik za čišćenje lica, kao i blago mlijeko za skidanje šminke. Ali ipak, najvažnije za blistavu kožu je kvalitetan san i dobra hidratacija.

U svakom slučaju, izgleda da sve navedeno daje rezultate, barem sudeći po tome kako Jennifer Lopez izgleda. Teško da ko može stati na crtu njenom seksipilu.