Demofest 2017

Demofest uvodi plaćanje bez gotovine s DF karticom

Muzika BiH Show Time

Poput ostalih najvećih festivala, i banjalučki Demofest ove godine posjetiteljima omogućuje plaćanje bez gotovine unutar festivalskog prostora tvrđave Kastel.

Organizator je izradio festivalsku karticu, koje će pojednostaviti i znatno ubrzati proces kupovine pića i hrane, što je važno zbog osnovnog – da publika ne troši dragocijeno vrijeme na gužvu, već da ga ima što više za uživanje u muzičkim događajima.

DF kartica se izdaje na Top-up points blagajnama, svaki posjetitelj uplaćuje željeni iznos novca na svoj račun i karticom plaća sve usluge, a u svakom trenutku moguća je doplata i provjera stanja na računu. Na kraju festivala, nepotrošeni novac se preuzima na istim blagajnama.

Ostale detalje (gubitak kartice i slično) možete pronaći na zvaničnom sajtu festivala demofest.org.

Ovogodišnje izdanje Demofesta će biti održano od 20. do 22. 7. i u revijalnom programu nastupaju Rudimental DJ set, Marky Ramone, Ky-Mani Marley, Freemasons, Funkerman, Dubioza kolektiv, kao i Edo Maajka, Bad Copy, Lačni Franz, Projekt Rakija, prošlogodišnji pobjednici Seine, Letarg i Degeneza, te lokalni bendovi Sopot, Shanghai Street Fight i Važno obavještenje.